Shopping i Miami

Gillar du shopping kommer du inte bli besviken på Miami. Här finns det något för i princip alla smaker och plånböcker. Nedan listar vi ett par områden med lite olika inriktning och prisklass dit många väljer att åka för att shoppa när de besöker Miami.

Lincoln Road

På South Beachs gågata Lincoln Road hittar du en fantastisk mix av lokala butiker och större internationella kedjor. I gallerian Lincoln Road finner du bland annat H&M. Butiker och gallerior blandas med mängder av restauranger och barer vilket gör Lincoln Road till en favorit hos många som uppskattar shopping.

Lincoln Road, Miami Beach

Lincoln Road, Miami Beach

Collins Avenue

Den mest exklusiva shoppingen på Miami Beach hittar du på Collins Avenue. Här finns över 100 butiker med det absolut senaste inom mode. I princip alla större designhusen har sina butiker på Collins Avenue.

Aventura Mall

Strax norr om Miami mot Fort Lauderdale ligger Aventura Mall som är en galleria modell större. Med över 300 butiker kan det vara en lämplig destination om man vill komma bort från centrala Miami eller Miami Beach för att ägna en dag åt shopping.

Sök hotell

Se även

JW Marriott Marquis
Basket i Miami
Hyatt Regency Miami