Se & göra i Miami

Det finns massor av saker att se, göra och uppleva i Miami och i stadens omgivningar. Vi presenterar här ett mindre urval av tips på sevärdheter och potentiella aktiviteter under ett besök till Miami.

Miami Seaquarium
Miami Seaquarium utanför MiamiDenna park är en av Miamis populäraste sevärdheter och lockar nästan en halv miljon besökare varje år. Beläget strax söder om centrala Miami gör att du enkelt kan ta dig hit.

mer-info

 

 

Florida Everglades National Park
Everglades National Park i FloridaOm du är i Miami ska du absolut försöka ta möjligheten till en dagsutflykt till Florida Everglades National Park. Denna helt unika nationalpark har ett helt fantastiskt djurliv och natur.

mer-info

 

 

Basket i Miami
Miami-heatMiamis basketlag heter Miami Heat och är omåttligt populärt i staden. Hemmamatcherna spelas i American Airlines Arena och har du möjlighet att ta dig ska du inte missa detta.

mer-info

 

 

Monkey Jungle
Monkey Jungle MiamiMonkey Jungle är en helt unik djurpark där besökarna kan interagera med över 400 apor. Denna djurpark är en av Miamis populäraste sevärdheter bland barnfamiljer.

mer-info

 

 

Shopping i Miami
Lincoln Road, Miami BeachOm du gillar att shoppa när du är på semester kommer du inte bli besviken på utbudet i Miami. Här listar vi ett par områden som är extra “heta” för dig som uppskattar shopping.

mer-info

 

 

Tipsa gärna oss

Har du varit i Miami och vill tipsa oss om något du anser att man absolut inte ska missa under besök till Miami? Kontakta oss i så fall så ska vi se till att upptara denna sida så fort vi har möjlighet.

Sök hotell